Rychlé
hledání
 
Otevoít tabulku
Zavoít tabulku
Povrchová úprava
Konstrukce
   
Rozteče zámku
     
Bezpečnostní třídy
 
Barevnost
    Vlastnosti kování
 
 
 
 
Zásady zpracování osobních údajů
 

Společenské prohlášení

 
 


Společnost AC-T servis, spol. s r.o., IČ: 25763083 se sídlem Náchodská 2485/61,
193 00 Praha 9 - Horní Počernice, zapsaná u Městského soudu v Praze, pod spisovou značkou C 68011, dále jen ACT, provozovatel webových stránek http://www.actservis.cz/ prohlašuje, že veškeré osobní údaje považuje za přísně důvěrné a nakládá s nimi v souladu s platnými zákonnými ustanoveními
v oblasti ochrany osobních údajů.

Bezpečí Vašich osobních údajů je pro nás prioritou. Osobním údajům a jejich ochraně věnujeme proto náležitou pozornost. V těchto Zásadách zpracování osobních údajů bychom Vás chtěli informovat o tom, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme, navštívíte-li naše
webové stránky nebo využijete-li našich on-line služeb (E-shop).

 

 
 

Návštěva našich stránek - popis funkcí a zpracování dat

 
 


Prohlížení stránek a sortimentu zboží

Při návštěvě našich webových stránek prostřednictvím Vašeho prohlížeče dojde k datovému spojení
Vašeho počítače, telefonu, tabletu s naším serverem, kdy Váš prohlížeč odešle na náš server informaci
o Vaší IP adrese tak, abychom mohli s Vaším zařízením komunikovat.

IP adresa je používána pouze za účelem rozpoznání jednotlivého přihlášení na našich webových stránkách 
a rovněž jako prostředek obrany proti počítačovým útokům.


Současně při každé návštěvě našich webových stránek vyšle Váš webový prohlížeč informaci
o Vašich uživatelských datech, která se uloží do protokolových souborů, tzv. serverových logovacích
souborů (datum a čas návštěvy webových stránek, URL adresu navštívené webové stránky, IP adresu, původní URL (tzv. referrer), z níž jste na naše webové stránky přišli, množství přenesených dat
a informaci o user agent).

Používání cookies

V rámci webových stránek používáme tzv. cookies. Cookies jsou malé textové soubory obsahující
krátké údaje, které slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, do kterých se ukládají jejich
uživatelské předvolby apod.
Tyto cookies jsou prostřednictvím webového serveru zaslány do Vašeho prohlížeče.
Pokud máte ve svém prohlížeči cookies povoleny, Váš prohlížeč je uloží do paměti a při každé další návštěvě našich stránek tyto informace pošle zpět našemu serveru, který rychleji identifikuje
nastavení Vaší poslední návštěvy.


Ukládání souboru cookies je možné obecně zakázat v nastavení Vašeho webového prohlížeče
(rovněž je možné zakázat případné používání cookies třetích stran).


V tomto případě, kdy vymažete ze svého počítače cookies a následně navštívíte naše stránky,
bude Váš přístup vyhodnocen jako návštěva nového uživatele.
V této fázi návštěvy našich stránek nedochází ke shromažďování osobních informací.
Jedná se o technickou datovou komunikaci, která Vám umožní si naše stránky prohlédnout
včetně celého sortimentu zboží.

Přidání zboží do košíku

Ke zpracování Vašich osobních údajů nedochází ani při vložení, přidání či odebrání zboží
z nákupního košíku.

Dojde pouze k zapsání této informace do mezipaměti našich stránek, kam se zapíší informace o výrobku (číslo výrobku, název, cena, výše slevy) a informace, které identifikují technické spojení mezi Vámi
a našimi stránkami.

Tyto informace se ukládají do logovacích souborů a odesílají se v souborech
cookies do Vašeho prohlížeče.

Ani v tomto případě, kdy nákup nedokončíte, nebo se nepřihlásíte, nebo v nákupním košíku necháte vložené zboží a stránky opustíte, nedochází ke zpracování Vašich osobních údajů.

Registrace

Pomocí registrace si můžete zřídit zákaznický účet, který je zabezpečen heslem.
Založením zákaznického účtu získáváte přímý přístup ke svým údajům; můžete takto nahlížet do svých objednávek a faktur. Prostřednictvím zákaznického účtu můžete rovněž spravovat
své osobní údaje a zasílání newsletteru.

Při registraci na našich stránkách dojde ke zpracování Vašich osobních údajů, jako je přihlašovací jméno
a heslo, jméno, příjmení, e-mail, telefon a informace o Vaší dodací či fakturační adrese.

Po dokončení registrace Vám server odešle potvrzení Vašich přihlašovacích údajů na Vámi zadaný e-mail. Pro Vaši bezpečnost Vám doporučujeme si tyto údaje zaznamenat na bezpečné místo
a tento e-mail smazat.

V případě, kdy si budete přát zrušit svou registraci, neprodleně tuto registraci společně s Vaším účtem na webových stránkách zrušíme.
V tomto případě si budete moci objednávat jako host, tj. bez registrace na našich webových stránkách.

Přihlášení

Při přihlášení na našich webových stránkách k Vašemu účtu dojde k ověření přihlašovacího jména
a hesla a ke zpřístupnění Vašich osobních údajů včetně informací o Vašich objednávkách a fakturách.

Elektronická objednávka a její potvrzení

Při potvrzení a odeslání objednávky z nákupního košíku jsou uvedené osobní údaje společně
s položkami zboží zaslány elektronicky do našeho objednávkového a účetního systému,
kde dále data zpracujeme pro vyřízení této objednávky a dodání objednaného zboží.

Současně Vám formou e-mailu zašleme na Vámi uvedenou e-mailovou adresu potvrzení o přijetí objednávky, které obsahuje výše uvedené údaje.

Nákup bez registrace

Pokud si nepřejete založit pro uskutečnění nákupu zákaznický účet, můžete v našem e-shopu rovněž nakoupit bez registrace, tj. jako neregistrovaný host. V takovém případě dochází ke zpracování
pouze těch osobních údajů, které jsou nezbytné v souvislosti s dokončením Vaší objednávky.

Mapy a navigace

Na našich webových stránkách v kapitolách “Kontakty” a “Kde koupit” používáme pro rychlé zobrazení
adres našich prodejem a prodejen našich obchodních partnerů mapy od Google Maps.

Při zobrazení detailu mapy, respektive při kliknutím na tyto mapy, společnost Google do Vašeho počítače ukládá své soubory cookie. Z tohoto důvodu Vám doporučujeme prostudovat si rovněž podmínky použití cookies a prohlášení o ochraně osobních údajů společnosti Google. V nastavení Vašeho webového prohlížeče můžete tyto soubory cookies zakázat.
Při použití těchto map rovněž dochází k přenosu Vaší IP adresy na server Google.

Přihlášení z mobilních zařízení

Deaktivováním služby pro určování polohy ve svém koncovém mobilním zařízení (viz nastavení telefonu) můžete zcela zamezit tomu, aby se dalo zjistit, kde se momentálně nacházíte. Případně můžete zamezit sdělování těchto informací pouze vybraným mobilním aplikacím, které využívají službu určování polohy.

Newsletter do e-mailu (obchodní sdělení)

Pokud jste se zasíláním obchodního sdělení souhlasili, budeme Vám e-mailem zasílat newslettery.
Jestliže si v budoucnu nebudete přát další newslettery, můžete se kdykoli z odběru bezplatně odhlásit.
Pro odhlášení z odběru newsletteru můžete kontaktovat přímo naše zákaznické oddělení. Zrušení odběru můžete rovněž provést prostřednictvím linku pro odhlášení, který naleznete v každém newsletteru.

V případě, že se z odebírání newsletteru odhlásíte, nebudeme nadále Vaše elektronické kontakty
pro tyto účely využívat.

 

 
 

Osobní údaje a účel zpracování osobních údajů

 
 

 

Osobní údaje jsou veškeré informace o identifikované a identifikovatelné osobě. Identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména s odkazem na určitý identifikátor (například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor) nebo na jeden
či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní
nebo společenské identity této fyzické osoby.

Zpracováváme následující kategorie osobních údajů, které potřebujeme v souvislosti s dokončením objednávky: jméno a příjmení, doručovací adresa, platební údaje, telefon a e-mailová adresa.

Vaše e-mailová adresa slouží také jako Váš identifikátor (v případě založení zákaznického účtu představuje přihlašovací jméno zákazníka) a rovněž slouží pro veškerou komunikaci. Na Vaši e-mailovou adresu
Vám přijde potvrzení objednávky či informace o zapomenutých přihlašovacích údajích.

Předání osobních údajů třetím osobám

Vaše osobní údaje budou předány třetím osobám či jinak zprostředkovány pouze tehdy, je-li to nezbytné
v rámci plnění smlouvy, nebo pokud jste s tím předem vyslovili souhlas. V rámci vyřízení Vaší objednávky obdrží od nás námi vybrané subjekty, jako např. logistické firmy, dopravci, banky atd. potřebné údaje
k vyřízení Vaší objednávky. Takto získané údaje smí naši poskytovatelé služeb použít pouze ke splnění
úkolů souvisejících s vyřízením Vaší objednávky.

Aktuální seznam poskytovatelů dalších služeb, kteří pro daný účel mohou získat některé
z Vašich osobních údajů:

Geis CZ s.r.o. www.geis-group.cz/cs
GoPay s.r.o. www.gopay.com/cs

Zabezpečení osobních údajů

Vaše osobní údaje se k nám přenášejí v zakódované podobě. Používáme kódovací systém SSL
(secure socket layer). Zabezpečujeme naše webové stránky a ostatní systémy pomocí technických
a organizačních opatření proti ztrátě a zničení Vašich údajů, proti přístupu neoprávněných osob
k vašim údajům, jejich pozměňování či rozšiřování.


Přístup do vašeho zákaznického účtu je možný pouze po zadání Vašeho osobního hesla. V této souvislosti bychom Vás chtěli upozornit, že je nezbytné, abyste Vaše přístupové údaje nesdělovali třetím osobám
a po ukončení Vaší činnosti v zákaznickém kontu vždy zavřeli okno svého webového prohlížeče,
zejména tehdy, jestli používáte počítač společně s jinými uživateli. ACT nepřebírá odpovědnost
za zneužití použitých hesel, ledaže by tuto situaci ACT přímo způsobila.

Doba uchovávání

Osobní údaje zpracováváme a uchováváme po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech práv a povinností plynoucích ze smlouvy, tj. minimálně po dobu zajištění realizace Vaší objednávky, zajištění záruky,
doby reklamace a dále po dobu, po kterou je ACT povinna jakožto správce uchovávat podle obecně závazných právních předpisů nebo na kterou jste nám ke zpracování udělili souhlas.
V ostatních případech vyplývá doba zpracování z účelu zpracování a nebo je dána právními předpisy
v oblasti ochrany osobních údajů.

Právo přístupu ke svým osobním údajům

Pokud zpracováváme Vaše osobní údaje, můžete kdykoliv požadovat bezplatnou informaci
o zpracovávání svých osobních údajů.

V případě, že se domníváte, že zpracování osobních údajů provádíme v rozporu s ochranou Vašich osobních údajů a zákonnými podmínkami ochrany osobních údajů, můžete požádat o vysvětlení, požadovat, abychom odstranili takto vzniklý stav, zejména můžete požadovat blokaci osobních údajů, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Máte taktéž právo kdykoliv se obrátit
se svou žádostí na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat. Pokud odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, budou Vaše osobní údaje vymazány. To se však netýká těch osobních údajů, které ACT potřebuje ke splnění zákonných povinností (např. vyřízení již podané objednávky) či k ochraně svých oprávněných zájmů. K likvidaci osobních údajů dojde rovněž v případě, že osobní údaje již z výše uvedených údajů nebude zapotřebí uchovávat nebo jestliže bude uložení Vašich údajů nepřípustné
z jiných zákonem stanovených důvodů.

 

  
 

Vysvětlení pojmů

 
 


IP adresa (adresa internetového protokolu)

IP adresa se přenáší při každém vyslaném požadavku na webový server, aby věděl, kam má zaslat odpověď. Dynamickou IP adresu obdrží každý zákazník od poskytovatele internetového připojení („ISP“),
a to v okamžiku svého připojení na internet. Z tohoto důvodu může ISP určit konkrétního zákazníka, kterému IP adresu přiřadil.

Na základě uložení IP adresy na našem serveru je možné, abychom zjistili prostřednictvím dalších informací získaných od ISP totožnost uživatele připojeného k internetu. Z tohoto důvodu ani ACT ani poskytovatel serveru, (místo, kde se naše stránky nacházejí), neukládají IP adresu trvale, na základě níž by bylo možné dospět k identifikaci konkrétního uživatele.
IP adresa je používána pouze za účelem rozpoznání jednotlivého přihlášení na naše webové stránky 
a rovněž jako prostředek obrany proti počítačovým útokům. Následně dochází k anonymizaci IP adresy
tak, že se na místo posledních osmi čísel dosadí „x“. Na základě provedené anonymizace IP adresy,
není možné z naší strany určit konkrétní fyzickou osobu.

Logovací soubory

Při každé návštěvě našich webových stránek vyšle Váš webový prohlížeč informaci o Vašich uživatelských datech, která se uloží do protokolových souborů, tzv. serverového logovacího souboru. Datové přenosy, které se tímto způsobem ukládají, obsahují tyto údaje: datum a čas návštěvy webových stránek, URL adresu navštívené webové stránky, IP adresu, původní URL (tzv. referrer), z níž jste na naše webové stránky přišli, množství přenesených dat a informaci o user agent zaslanou Vaším webovým prohlížečem
(případně i typ a verze prohlížeče a použitý operační systém).


IP adresy jsou pro účely vyhodnocení ukládány výlučně anonymně. Vyhodnocení těchto logovacích datových souborů slouží k tomu, abychom mohli snadněji nalézt chyby a byli schopni je co nejrychleji odstranit. Kromě toho nám to umožní řídit kapacitu serveru a dále zlepšovat naši nabídku.

Cookies

V rámci webových stránek používáme tzv. cookies. Cookies jsou malé textové soubory obsahující krátké údaje, které mohou být při návštěvě našich webových stránek uloženy do Vašeho počítače. Cookies mohou obsahovat pouze informace, které odesíláme na Váš počítač, a proto nedochází k načítání Vašich osobních údajů. Zároveň na základě používání souborů cookies nedochází k propojení s dalšími údaji, ledaže
byste s tím výslovně projevili souhlas.


Souhlas s použitím cookies není předpokladem pro návštěvu našich webových stránek. Chtěli bychom
však upozornit na to, že používání funkce nákupního košíku a objednávání našich výrobků je možné
pouze tehdy, jestliže cookies povolíte.


Cookies mohou být v počítači uloženy po různě dlouhou dobu. Některé cookies jsou omezeny trváním relace (tzv. relační neboli „session cookies“). To znamená, že existují, pouze dokud je webový prohlížeč spuštěn, a po jeho ukončení jsou automaticky odstraněny. Jiné cookies jsou trvalé (tzv. „persistent cookies”). Tyto soubory cookies zůstávají ve webovém prohlížeči i po jeho ukončení až do stanoveného data, případně do jejich manuálního smazání uživatelem. Podle těchto cookies lze identifikovat počítač uživatele při opětovném spuštění webového prohlížeče a prohlížení internetu. V žádném případě soubory cookies neovlivní technické používání Vašeho počítače a neobsahují viry.

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies, které jsou nezbytné k činnosti webových stránek, tedy pro zajištění plné funkčnosti využívání našich webových stránek a slouží rovněž k zajištění funkčnosti našeho e-shopu, tzv. technické cookies (doba trvání cookies je 30 dnů).

Ukládání souboru cookies je možné obecně zakázat v nastavení webového prohlížeče (rovněž je možné zakázat případné používání cookies třetích stran). Pokud tak však uživatel učiní, mohou být některé funkce webových stránek nedostupné nebo může mít odmítnutí cookies vliv na snížení uživatelského dojmu.

 

  
 

Kontakt a podpora

 
 

 

V případě jakýchkoli dotazů, komentářů a žádostí ohledně těchto Zásad nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy kovani@actservis.cz, nebo telefonicky na tel.: 606 735 201,
nebo naší adrese: AC-T servis, spol. s r.o., Náchodská 61, 193 00 Praha 9

To samé platí pro případ, že máte zájem o přístup k informacím, které jsme o Vás prostřednictvím
těchto webových stránek získali, nebo pokud si přejete tyto informace opravit, zablokovat či vymazat.



  

 

 
 
 
 
               
Váš účet
Objednávky
Faktury
Odeslání zboží
v den objednávky
nejpozději do 24h
Poradíme Vám
281 926 244
Záruka
garantovaných služeb
a zákaznického servisu
               
 
 
O společnosti
 
Obchodní podmínky
 
Poradna - jak vybrat
 
Nejčastější otázky
 
Bezpečná země
 
Ke stažení
 
               
 
  Copyright © 2017, AC-T-servis, spol. sro., prověřený velkoobchod s dveřním kováním a dveřními doplňky.